07.10.2021 TARİHLİ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

1- Boş Kadro Değişikliği

Belediyemizin 07.10.2021 tarih ve 2021/47 sayılı meclis kararı :

Gündemin birinci maddesi  Boş Kadro Değişikliği  konusunun görüşülmesine geçildi.

Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.10.2021 tarih ve E-18926772-601.04.02.02-1894 Sayılı Yazıları ile II Sayılı Boş Kadro Cetveli meclise sunulmakla okundu.

Meclis Başkanı Turan CANBAY: 22.02.2007 tarihli Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 11.maddesi 1. fıkrasında “ Boş memur kadrolarında sınıf, unvan ve derece değişikliği ile boş memur kadrolarının iptali ve dolu karolarda derece değişikliği meclis kararıyla yapılır” denildiğinden, Genel İdari  Hizmetler Sınıfında 1 Adet 1 dereceli Başkan Yardımcısı Kadrosunun kaldırılarak, Genel İdari  Hizmetler Sınıfında 1 Adet 1 dereceli Belediye Başkan Yardımcısı Kadrosunun ihdasına; Genel İdari Hizmetler Sınıfında 1 Adet Kütüphane ve Müze Müdürü kadrosunun kaldırılarak , Genel İdari Hizmetler Sınıfında 1 adet 4 dereceli İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü ihdasının ekte sunulan II Sayılı Boş Kadro Cetvelinde gösterilen Boş Kadro Değişikliklerinin yapılmasını oylarınıza sunuyorum, dedi.

İşaretle yapılan oylama sonucunda; 22.02.2007 tarihli Belediye ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro ilke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin 11.maddesi 1. fıkrasında “ Boş memur kadrolarında sınıf, unvan ve derece değişikliği ile boş memur kadrolarının iptali ve dolu karolarda derece değişikliği meclis kararıyla yapılır” denildiğinden, Genel İdari  Hizmetler Sınıfında 1 Adet 1 dereceli Başkan Yardımcısı Kadrosunun kaldırılarak, Genel İdari  Hizmetler Sınıfında 1 Adet 1 dereceli Belediye Başkan Yardımcısı Kadrosunun ihdasına; Genel İdari Hizmetler Sınıfında 1 Adet Kütüphane ve Müze Müdürü kadrosunun kaldırılarak , Genel İdari Hizmetler Sınıfında 1 adet 4 dereceli İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürü ihdasının ekte sunulan II Sayılı Boş Kadro Cetvelindeki şekliyle Boş Kadro Değişikliklerinin yapılmasına oybirliği ile karar verildi.

2- Kivi Festivaline Gelecek Kardeş Belediyelerimizin Ağırlama Giderleri

Belediyemizin 07.10.2021 tarih ve 2021/48 sayılı meclis kararı :

Gündemin ikinci maddesi önerge ile gündeme alınan 8.Yalova Subaşı Kivi Festivaline davet ettiğimiz Kardeş Belediyelerimizin ağırlama giderleri konusunun görüşülmesine geçildi.

Meclis Başkanı Turan CANBAY: 5393 Sayılı Belediye Kanununun 15.maddesinin (a) bendi ve 18.maddesinin (p) bendine istinaden; 8.si yapılacak olan Kivi Festivaline davet ettiğimiz Kardeş Belediyelerimiz olan Bulgaristan Cumhuriyeti Razgrad İli Kubrat Belediyesi, Romanya’nın Köstence ili Castelu Belediyesi, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Vasilevo Belediyesi, Kartal Belediyesi ve Burdur Belediyelerinden gelecek misafirlerimizin konaklama, yemek ücretlerinin Belediyemiz bütçesinden ödenmesini ve Ödemelerin yapılabilmesi için Belediye Başkanı Turan CANBAY’a yetki verilmesini oylarınıza sunuyorum, dedi.

İşaretle yapılan oylama sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 15.maddesinin (a) bendi ve 18.maddesinin (p) bendine istinaden; 8.si yapılacak olan Kivi Festivaline davet ettiğimiz Kardeş Belediyelerimiz olan, Bulgaristan Cumhuriyeti Razgrad İli Kubrat Belediyesi, Romanya’nın Köstence ili Castelu Belediyesi, Kuzey Makedonya Cumhuriyeti Vasilevo Belediyesi, Kartal Belediyesi ve Burdur Belediyelerinden gelecek misafirlerimizin konaklama, yemek ücretlerinin Belediyemiz bütçesinden ödenmesine ve Ödemelerin yapılabilmesi için Belediye Başkanı Turan CANBAY’a yetki verilmesine oybirliği ile karar verildi.