2020 Ekim Olağanüstü Meclis Toplantısı

15.10.2020 TARİHLİ EKİM AYI OLAĞAN

1- Kadastro Çalışmalarında Görev Yapacak Olan Bilirkişi İsimlerinin Belirlenmesi

Belediyemizin 15.10.2020 tarih ve 2020/63 sayılı meclis kararı :

Gündemin birinci maddesinde Kadastro Çalışmalarında Görev Yapacak Olan Bilirkişi İsimlerinin Belirlenmesi konusunun görüşülmesine geçildi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünün 09.10.2020 tarih ve 73525706-757.02-1541 sayılı yazıları Meclise sunulmakla okundu.

İşaretle Yapılan oylama sonucunda; Kadastro Çalışmalarında görev yapmak üzere 3402 Sayılı Kadastro Kanununun 3.maddesi ve 47/B maddesi ve Kadastro Bilirkişileri Hakkında Yönetmelik gereğince; aşağıda Adı Soyadı, Baba Adı ve T.C. Kimlik  Numaraları belirtilen 3 Asil 3 Yedek olmak üzere 6 (Altı) kişinin Bilirkişi seçilmesine oybirliği ile karar verildi.

Adı Soyadı                               Baba Adı                                             T.C. Kimlik No:

ASİL ÜYE

1-         İsmail FİDAN                          Ali                                                       *********

2-         Feridun AYBAR                      Yaşar                                                   *********

3-         Jale UZUN                              Salih                                                    *********

YEDEK ÜYE

1-         Veli METİN                             Süleyman                                             *********

2-         Erdal ONAT                            Ferhat                                                  *********

3-         Oktay BALCI                          Hüseyin                                                   *********