2021 Şubat Ayı Meclis Toplantısı

04.02.2021 TARİHLİ ŞUBAT AYI OLAĞAN

1- Cami Yeri

Belediyemizin 04.02.2021 tarih ve 2021/14 sayılı meclis kararı :

Gündemin birinci maddesinde Cami Yeri konusunun görüşülmesine geçildi.

Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğünün 25.01.2021 tarih ve E-11681595-750-1000973 sayılı yazıları Meclise sunulmakla okundu.

Meclis Başkanı Turan CANBAY: 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (e) bendi gereğince; Belediyemizin mülkiyetinde bulunan 148 Ada 1 Parselde kayıtlı Cami Yeri olarak ayrılmış olan 1.202.82 m2 taşınmazın üzerine  “Altınova İmam-Hatip Lisesi Tatbikat Cami” yapılması için Diyanet İşleri Başkanlığı Altınova İlçe Müftülüğüne tahsisinin yapılmasını oylarınıza sunuyorum, dedi.

İşaretle yapılan oylama sonucunda; 5393 Sayılı Belediye Kanununun 18.maddesinin (e) bendi gereğince; Belediyemizin mülkiyetinde bulunan 148 Ada 1 Parselde kayıtlı Cami Yeri olarak ayrılmış olan 1.202.82 m2 taşınmazın üzerine  “Altınova İmam-Hatip Lisesi Tatbikat Cami” yapılması için Diyanet İşleri Başkanlığı Altınova İlçe Müftülüğüne tahsisinin yapılmasına oybirliği ile karar verildi.

2- S.S. 203 No.lu Yalova ve Çevresi Yolcu Servis Taşıma Kooperatifinin Talebi

Belediyemizin 04.02.2021 tarih ve 2021/15 sayılı meclis kararı :

Gündemin ikinci maddesinde S.S. 203 No.lu Yalova ve Çevresi Yolcu Servis Taşıma Kooperatifi Talebi konusunun görüşülmesine geçildi.

Belediyemiz Zabıta Amirliğinin 29.01.2021 tarih ve 75235194-105.02-170 sayılı yazıları Meclise sunulmakla okundu.

Meclis Başkanı Turan CANBAY:  S.S.203 No.lu Yalova ve Çevresi Yolcu ve Servis Taşıma Kooperatifi, Yalova İl Merkezi ile Karamürsel ilçe merkezi arasında yolcu taşımacılığı faaliyetini gerçekleştirdiğini ve bu kapsamda Yalova’dan Karamürsel’e giderken sadece yolcu bindirme, Karamürsel’den Yalova’ya gelişte de sadece yolcu indirme duraklarının belirlenmesi taleplerinin Trafik Komisyonunda Görüşülmek üzere havalesini oylarınıza sunuyorum, dedi.

İşaretle yapılan oylama sonucunda; S.S.203 No.lu Yalova ve Çevresi Yolcu ve Servis Taşıma Kooperatifi, Yalova İl Merkezi ile Karamürsel ilçe merkezi arasında yolcu taşımacılığı faaliyetini gerçekleştirdiğini ve bu kapsamda Yalova’dan Karamürsel’e giderken sadece yolcu bindirme, Karamürsel’den Yalova’ya gelişte de sadece yolcu indirme duraklarının belirlenmesi taleplerinin Trafik Komisyonunda Görüşülmek üzere havalesine mevcudun oybirliği ile karar verildi.

3- SUBEL Şirket Müdürünün Temsil ve Yetkilendirilmesi

Belediyemizin 04.02.2021 tarih ve 2021/16 sayılı meclis kararı : Gündemin üçüncü maddesinde önerge ile gündeme alınan SUBEL Şirket Müdürünün Temsil ve Yetkilendirilmesi konusunun görüşülmesine geçildi.

Belediyemiz Şirketi SUBEL Taşımacılık İnşaat Turizm Organizasyon Temizlik Peyzaj Akaryakıt İnternet Ticareti Çiçekçilik Limited Şirketi’nin  “Şirket Müdürü’nün Temsil ve Yetkilendirilmesi” konulu 01/02/2021 tarih ve 2021/01 sayılı yazısı Meclise sunulmakla okundu.

Meclis Başkanı Turan CANBAY:  Belediyemizin %100 iştiraki SUBEL TAŞIMACILIK İNŞAAT TURİZM ORGANİZASYON TEMİZLİK PEYZAJ AKARYAKIT İNTERNET TİCARETİ ÇİÇEKÇİLİK LİMİTED ŞİRKETİ’NİN 2021 yılına ait 11/02/2021 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında belirlenen Gündem dahilinde, Belediyemizi temsil etmek ve alınacak kararlarda yetkili olmak üzere; ********** T.C. Kimlik Numaralı M*** T******’nun tam yetkili olarak atanmasını,

Belediyemiz 11/02/2021 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında bahsi geçen Şirket Müdürü olarak seçilmesi halinde; *********** ikamet eden ********** T.C. Kimlik Numaralı M*** T******’nun hareket etmesini oylarınıza sunuyorum, dedi.

İşaretle yapılan oylama sonucunda; Belediyemizin %100 iştiraki SUBEL TAŞIMACILIK İNŞAAT TURİZM ORGANİZASYON TEMİZLİK PEYZAJ AKARYAKIT İNTERNET TİCARETİ ÇİÇEKÇİLİK LİMİTED ŞİRKETİ’NİN 2021 yılına ait 11/02/2021 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında belirlenen Gündem dahilinde, Belediyemizi temsil etmek ve alınacak kararlarda yetkili olmak üzere; ********** T.C. Kimlik Numaralı M*** T******’nun tam yetkili olarak atanmasına,

Belediyemiz 11/02/2021 tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında bahsi geçen Şirket Müdürünün; *********** ikamet eden  ********** T.C. Kimlik M*** T******’nun hareket etmesine mevcudun oybirliği ile karar verildi.