Başkan Canbay, Kivi Hasadına Katıldı 18 Şubat 2023, 14:36
Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, beldede süren kivi hasadına katıldı.
Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay, beldede süren kivi hasadına katıldı. Bir üreticinin bahçesine konuk olan Canbay, kivinin ve Subaşı’nın tanıtımı için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
Türkiye’nin kivi üretiminin yaklaşık üçte ikisinin karşılandığı Altınova’ya bağlı Subaşı Beldesi’nde kivi hasadı devam ediyor. Subaşı Belediye Başkanı Turan Canbay da beldede kivi üretimi yapan çiftçileri bahçelerinde ziyaret etti. Ercan Gürbüz’ün kivi bahçesini ziyaret eden Başkan Canbay, üreticilerinden bilgi aldı.
Çiftçilere bereket ve bolluk dileyen Başkan Canbay, Subaşı’nın verimli topraklarında yetişen en önemli ürün olan kivinin tanıtımına büyük önem verdiklerini söyledi. Başkan Canbay, “Kivi bölgemizin en önemli ürünü. Türkiye’nin en büyük üreticisi olarak kivinin ve Subaşı’nın isminin Türkiye’ye ve hatta dünyaya tanıtılması için biz de elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Geçtiğimiz hafta mükemmel geçen bir festival düzenledik. Bundan sonra da tanıtım yönünde gerekenleri yapacağız” dedi.
Pek çok üreticinin kivisini dalında sattığını, bunun da kendilerini mutlu ettiğini söyleyen Canbay, “Bugün de üreticilerimizin hasat çalışmasına ortak olmak, üreten ellere kolaylıklar dilemek istedik” diye konuştu.
DIĞER HABERLER
-
5 YILDA SUBAŞI
23 Şubat 2024, 13:45 -
Başkan Canbay’dan Ankara Çıkarması
20 Temmuz 2023, 13:51 -
15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde Şehitlik Ziyareti
20 Temmuz 2023, 13:44 -
Yalova'mızın düşman işgalinden kurtuluşunun 102. yıl dönümünü kutlu olsun.
19 Temmuz 2023, 15:36 -
Subaşı Yazlık Sinema Günlerini Çok Sevdi!
14 Temmuz 2023, 15:15 -
Subaşı Belediyesi Uçurma Şenliği
15 Haziran 2023, 13:52 -
Dezenfekte Çalışmaları
01 Haziran 2023, 15:10 -
Erzak Desteği
01 Haziran 2023, 15:07 -
Patili Dostlarımız
01 Haziran 2023, 14:53 -
Subaşı'nda Yardım Seferberliği
01 Haziran 2023, 14:47








